Ki-Látás Elemi Rehabilitációs Központ

Hírek - Egyedülálló lehetőség olvasást segítő eszközök és színszűrő szemüvegek kipróbálására

Kedves Klienseink! Kedves Érdeklődők!

A Novák Optikával (https://www.novakoptika.hu/) való együttműködésünknek köszönhetően a többek között budapesti optikával rendelkező cég tulajdonosa és egyben szakembere, Novák Zsuzsanna lehetőséget biztosít helyben speciális olvasást segítő eszközök személyre szabott kipróbálására látásvizsgálattal egybekötötten. Zsuzsa országosan egyedülállóan távcsőszemüvegekkel foglalkozik, ami minden esetben személyre szabottan kerül bemérésre, megrendelésre. Emellett elektronikus és optikai nagyítókkal, köztük szemüvegre csíptethető nagyítókkal, valamint kiváló minőségű színszűrőkkel is foglalkozik.

Amennyiben legalább 5 érdeklődő van, lehetőséget biztosít, hogy Mohácson személyesen
fogadja és megvizsgálja az érintetteket, segítséget nyújt az eszközök jutányos beszerzésében.
Az átfogó vizsgálat díja 15 000 Ft.

Zsuzsát nagyon kedves, segítőkész, magas szakmai tudással rendelkező embernek ismertük meg. Hivatását tekintve optometrista. (Mivel ez nálunk még kevéssé ismert fogalom, álljon itt a meghatározása: Az optometrista felsőfokú végzettségű egészségügyi szakember, aki a látás hibáit elsődlegesen diagnosztizálja, eszközöket ír fel a páciensnek.) Ez egyértelműen mutatja, hogy alapítványunknál végzett funkcionális látásvizsgálattól eltérően, diagnosztizál,
vizsgálata az egészségügyben ismert vizsgálattal egyenértékű és jogosult eszközök felírására. Zsuzsát nyugodt szívvel és örömmel ajánljuk valamennyi kliensünknek!

Aki szívesen élne a lehetőséggel, jelezze központi telefonszámunkon (+36 30 443 62 88) vagy
e-mail címünkön (info@kilatas.hu)!

A vizsgálat időpontja a jelentkezések függvényében kerül meghatározásra.

Egyedülálló lehetőség olvasást segítő eszközök és színszűrő szemüvegek  kipróbálására
« Ugrás az összes hírhez
Az oldal tetejére